SearchIndexer.exe (Windows Desktop Search)

Advertisements

SearchIndexer.exe este un proces al Microsoftului care face parte din programul Desktop Search, integrat in sistemele de operare Windows Vista si Windows 7. Acest proces este considerat ca fiind software sigur si, cel mai probabil era instalat in sistem inainte de achizitionarea acestuia (cazul sistemelor preinstalate) sau a fost instalat de dvs odata cu suita de sofware Microsoft Office.

Locatia legitima a procesului SearchIndexer.exe folderul C:\WINDOWS\System32. Daca descoperiti acest proces in alta locatie decat cea mentionata mai sus, recomandam efectuarea unei scanari amanuntite a sistemului, folosind un antivirus updatat la zi. De asemenea, scanati sistemul si in cazul in care descoperiti mai multe instante SearchIndexer.exe ruland simultan (este cunoscut faptul ca virusii, trojanii, programele spyware si alte tipuri de malware au obiceiul sa imprumute numele proceselor legitime si sa le plaseze in diferite locatii din sistem, incercand astfel sa pacaleasca userii neavizati).

SearchIndexer.exe nu este un proces esential pentru sistem, de aceea, in cazul in care nu folositi programul Microsoft Desktop Search (uneori acesta papa mult CPU, incetinind viteza de reactie a sistemului) recomandam dezinstalarea acestuia din Control Panel (Indexing Options).

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

3 Comentarii la: SearchIndexer.exe (Windows Desktop Search) #
  1. nicu says:

    nu am descurc.. am intrat la Indexing Options si mai departe nus tiu ce cale sa urmez.. mi0-am bagat nasul dar nimic .. ma poti ajuta cu un screenshot ceva? multumesc

  2. gabriel says:

    intrebare?asi putea sa achizitionez win. 7 oem,sau e numai pt cei care instaleaza sisteme de operare pe calculatoare?

    • Nu ai cum sa cumperi OEM decat daca sistemul este preinstalat. Adica, Toshiba de ex. daca iti vinde un laptop cu Windows 7 preinstalat, ala e brand-uit de Toshiba si e OEM (original equipment manufacturer)

COMENTEZI?

*

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese
GTranslate Your license is inactive or expired, please purchase GTranslate Enterprise!